zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
Telefoon (026) 334 09 55
E-mail info@felixoord.nl


Werken in Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord, een uniek huis met een bijzondere identiteit

Werken in Felixoord

Werken in Felixoord is leuk en uitdagend. De zorg en dienstverlening bieden we vanuit de vegetarische levensovertuiging van de bewoners. Dat maakt het ook bijzonder. Zingeving, respect voor milieu, dierenwelzijn en cultuur loopt als een rode draad door onze organisatie heen. Dat zie je terug in de voeding en hoe we met elkaar omgaan. Er is veel respect voor mensen die op een eigen, en soms andere, wijze in het leven staan. Bewoners én medewerkers.

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord is uniek in Nederland, zelfs in Europa. Vegetarisch en vegan eten is helemaal van nu. Maar voor de bewoners van Felixoord is het niets nieuws. Zij hebben vaak al jaren een vegetarische levenswijze. Dat gaat verder dan geen vlees eten. Het gaat om de levenshouding van mensen. Uit heel Nederland komen vegetariërs dan ook naar Felixoord om hun oude dag in harmonie met de natuur door te brengen. Felixoord biedt beschermd wonen en verzorgd wonen.

Leuke en uitdagende baan

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bij ons werken als helpende, verzorgende of verpleegkundige? Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en leuke collega’s. Als zorgprofessional krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Je hoeft geen vegetariër te zijn om in Felixoord te werken, als je de levensovertuiging van de bewoners maar respecteert. Felixoord is onderdeel van Stichting Icare.

Bekijk het filmpje over werken in Felixoord of ga direct naar de vacatures.