zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
Telefoon (026) 334 09 55
E-mail info@felixoord.nl


De vegetarische keuken

Voeding binnen een vegetarische leefwijze verdient extra aandacht. In het Food bedrijf Distrivers hebben we een partner gevonden, die dagelijks zorg draagt voor goede, verantwoorde en smakelijke maaltijden. We houden uiteraard waar nodig rekening met speciale diëten. Wij stimuleren het gezamenlijk gebruik van de maaltijd in ons restaurant, want eten is een gezellige en sociale activiteit. Desgewenst serveren wij de maaltijd ook bij u in het appartement.

De warme maaltijd bieden wij tussen 17.00 en 18.00 uur aan in de vorm van een warm buffet met saladebar. Er valt altijd wat te kiezen. Na afloop drinken we gezellig een kopje koffie en lezen sommige bewoners samen de krant.

Uw gasten kunnen tegen betaling mee eten. Hiervoor kunt u bij het winkeltje maaltijdbonnen kopen. Wij vinden het fijn als u dit minimaal 24 uur van te voren aangeeft bij de keuken, zodat wij op uw gasten kunnen rekenen. Heeft u vragen, opmerkingen, een klacht of compliment over het eten? De keukenassistenten staan u graag te woord.

Afbeelding: TjapTjoi