zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
T       026-3340955
F       026-3340491
E      mailcontact


De vegetarische keuken

Voeding binnen een vegetarische leefwijze verdient extra aandacht. We zijn er dan ook trots op dat we dagelijks voor u een vers bereide vegetarische maaltijd kunnen verzorgen. Er is altijd keuze uit twee soorten groenten en een drietal zetmeel- en eiwitcomponenten, saus en jus.

We stimuleren het gezamenlijk gebruik van de warme maaltijd in ons restaurant, de Zonnebloem. Vanaf 11.30 uur is er soep en kunt u gebruik maken van het salade buffet. Om 12.15 uur opent het warme buffet en is tot 12.45 geopend.

Desgewenst kunt u ook uw maaltijd in uw appartement gebruiken. De keukenassistent komt dan rond 10.45 uur bij u langs met soep, rauwkost en een dessert of fruit. Tussen 11.45 en 12.30 uur komt een keukenmedewerker langs uw appartement met de meals-on-wheels kar, zodat u op het moment zelf een keuze kunt maken wat u wilt eten.

Op doktersverklaring kunnen we u tegemoet komen wanneer u een speciaal dieet heeft. Overlegt u in dit geval ook altijd met de een medewerker van de keuken.

Wanneer u slikproblemen heeft kunnen we uw eten desgewenst pureren. De maaltijden voor bewoners zijn gratis, net als de koffie en thee.

U kunt gasten uitnodigen die tegen betaling gezellig met u mee-eten. Het heeft voorkeur als u dit minimaal 24 uur van tevoren aanvraagt bij de receptie. De kosten daarvoor vindt u in de bijlage. De keuken staat open voor opmerkingen, vragen, klachten en complimenten. Spreekt u daarvoor gerust één van de keukenassistenten of koks aan.

 

Afbeelding: TjapTjoi