zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
Telefoon (026) 334 09 55
E-mail info@felixoord.nl


Winkel, kapsalon en pedicure

Winkel

Het winkeltje in Felixoord wordt gerund door vrijwilligers. In de winkel zijn de dagelijkse boodschappen te vinden. Het assortiment is biologisch. Er is vers brood, groente en fruit en er zijn zuivelproducten te koop.

Op 1 oktober 2018 is het winkeltje feestelijk heropend. Nieuw in het assortiment zijn mooie producten van Odin, een biologische verswinkel uit Oosterbeek en streekproducten van biologische boerderij Veld en Beek uit Renkum. Het winkeltje bevindt zich op de begane grond in de Zonnebloem, de recreatiezaal, en is geopend op dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Kapsalon en pedicure

Iedere vrijdag komt er een kapster in Felixoord en iedere maandag komt er een pedicure in huis. U kunt zelf een afspraak met hen maken.

De salon bevindt zich op de tweede etage. Daar vindt u ook de contactgegevens van de kapster en de pedicure. De kosten voor de kapster betaalt u zelf. Dat geldt ook voor de kosten van de pedicure, tenzij u hiervoor een medische indicatie heeft. In dat geval worden deze kosten vergoed.

U kunt contant afrekenen in de salon.