zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
T       026-3340955
F       026-3340491
E      mailcontact


Huishouding

Bij het schoonmaken van uw appartement zijn wij u behulpzaam. Het gewone schoonmaakwerk doen wij. In de ochtend, tussen half 9 en 10.00 uur, wordt het toilet en de wastafel gereinigd en indien nodig wordt de prullenbak geleegd.

Verder heeft u recht op 45 minuten hulp per week voor de schoonmaak van uw appartement. Daarbij zit ook het verschonen van uw bed iedere 14 dagen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk op maat schoonmaakprogramma’s met u af te spreken.

Het extra reinigen van de gordijnen, dekbedden of bv. de vloerbedekking (vlekken enz.) is voor uw rekening. De buitenkant van de ramen wordt door ons verzorgd.

Was- en linnenverzorging

Het linnengoed en het persoonlijke wasgoed worden in onze wasserij verzorgd. Bewoners die na 1 januari 2009 in Felixoord zijn komen wonen betalen hiervoor maandelijks een bedrag (zie bijlage). Gezien de grote hoeveelheid was die dagelijks wordt afgehandeld is het nodig dat uw kleding gemerkt is. Ook als Felixoord niet uw wasgoed verzorgt, adviseren wij u toch het te merken. Het risico van kwijtraken is anders groot. Voor het merken van 120 kledingstukken wordt door Felixoord een vergoeding in rekening gebracht inclusief de wasmerkjes. Bij een nabestelling van 120 merkjes worden kosten in rekening gebracht.

Iedere dag wordt omstreeks 10.30 uur, de vuile was uit de daarvoor bestemde waskar, van uw afdeling opgehaald door de linnenkamer. Om 11.30 uur wordt de lege waskar weer naar uw afdeling teruggebracht.

Dinsdag - en donderdagochtend wordt de schone was bij u in het appartement terug gebracht. Voor wie het nog kan en wil is er in de kelder een wasruimte om een handwas te doen. Er is daar een centrifuge en een strijkplank met strijkijzer beschikbaar. Het chemisch reinigen van bovenkleding enz. is voor uw eigen rekening.U kunt deze was aanbieden bij de linnenkamer.

Één keer per week op vrijdag komt de stomerij de spullen ophalen en weer terugbrengen.

Eventueel kan een medewerker van de linnenkamer kleine herstelwerkzaamheden (knoop aanzetten, zomen) tegen betaling voor u verzorgen.