zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
T       026-3340955
F       026-3340491
E      mailcontact


Receptie, post en informatie

Afbeelding: receptie

Receptie
De receptie is makkelijk te vinden op de begane grond en is ook telefonisch te bereiken door een 9 in te toetsen op uw telefoontoestel. Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van uw algemene vragen. Boodschappen voor de technische dienst graag melden bij de receptie. Zij geven deze door aan de medewerker van de technische dienst.

De receptie is geopend:
op werkdagen 08.30 uur tot 16.00 uur, met een pauze tussen 12.00 - 13.00 uur.
op zaterdag en zon- en feestdagen is de receptie gesloten.
Op deze tijdstippen is in principe altijd iemand aanwezig en we hopen op uw begrip als er door omstandigheden een keer niemand is of dat onze receptioniste even druk is met andere zaken.

Post 
Uw appartement heeft geen eigen, zelfstandig huisadres. Uw postadres is het algemene adres van ons huis aangevuld met het nummer van uw appartement. Uw post wordt door het postbedrijf samen met alle andere post aan de receptie afgegeven. De receptiemedewerker zorgt dat uw post in uw postvakje wordt bezorgd. De uitgaande post kunt u het best in de (openbare) brievenbus doen, die aanwezig is op ongeveer 50 meter afstand, bij de hoofdingang op het terrein. Als het naar buiten gaan lastig voor u is, kunt u uw post ook afgeven bij de receptie.
De bewoners die op een dagblad geabonneerd zijn kunnen deze afhalen bij de receptie.

Informatie
In de centrale hal vindt u een informatiebord met allerhande actuele informatie. Wanneer u daar niet vindt wat u zoekt, vraag het dan gerust aan de medewerkers van de receptie.