zoeken
Lettertype: A A A

Contactgegevens

Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Ommershoflaan 35
6861 CH Oosterbeek
T       026-3340955
F       026-3340491
E      mailcontact


Technische voorzieningen

Technische dienst
Als u in uw appartement een defect constateert, of als er iets niet in orde is, zoals een verstopte wastafel, een lekkende kraan of een lamp van het huis die kapot is, dan kunt u dit doorgeven aan de receptie. Die zal iemand van de technische dienst hierover inlichten. De kosten van herstel komen voor rekening van Felixoord.

Ook voor het ophangen van schilderijen of lampen kunt u, via de receptie, de hulp van de technische dienst vragen. Het is niet toegestaan dat u zelf of iemand anders op uw appartement gaten boort of spijkers in de muur slaat. Verder kan de technische dienst voor andere zaken gevraagd worden. Voor uw eigen vragen brengen wij kosten in rekening.

Oproepsysteem
Elk appartement is voorzien van een “oproepinstallatie”, een klein kastje, waarbij ook een halssnoer of polsbandje behoort. Deze alarmering werkt alleen in uw appartement. De aan u toegewezen verzorgende zal u de werking van deze oproep uitleggen..

Telefoon, radio, TV, computer 
In elk appartement is een telefoon– radio- en televisie- aansluiting (kabel) aanwezig. Voor een radio, tv en telefoontoestel moet u zelf zorgen. Voor externe telefoongesprekken moet u eerst een 0 intoetsen. Wel kunt u direct in uw appartement van buiten worden gebeld. U hebt daarvoor een persoonlijk telefoonnummer gekregen, de laatste drie cijfers zijn uw eigen nummer, welke belangrijk is voor de interne telefonie. Voor interne gesprekken (naar huisgenoten) hoeft u dus alleen maar de laatste drie cijfers van het betreffende telefoonnummer in te drukken. De receptie is onder werktijden te bereiken onder nummer 9. Deze interne gesprekken zijn gratis. Eens per maand worden de externe gesprekken automatisch in rekening gebracht. Daarbij zitten ook de kosten van aansluiting telefonie en voor aansluiting van radio en tv (zie bijlage).

Uiteraard kunt u ook uw computer in Felixoord gebruiken. Wij beschikken over een draadloos netwerk, en de mogelijkheid voor het aanleggen van een vaste lijn aansluiting via de provider.

Bij aankomst wordt u gevraagd een machtiging voor afschrijving van de bedragen en eventueel door Felixoord voorgeschoten kosten, te ondertekenen.

Voordeur
Bij aankomst ontvangt u twee sleutels, één van uw appartement en één ‘druppel’ van de voordeur. Wanneer de receptie gesloten is, gaat de voordeur op slot. U kunt altijd met die druppel in huis komen. Wij raden u aan geen label met het adres aan uw sleutel te doen: mocht u hem kwijtraken dan kunnen mogelijk ongewenste bezoekers het huis binnen! Een label met alleen uw naam is voldoende.